Låt oss sälja dina plagg.

Välkommen till oss i butiken med det du vill sälja, (se nedan våra öppettider). Om du inte har möjlighet att komma förbi kan du maila bilder på dina prylar. Vi kan också ta ett digitalt möte där vi tillsammans kikar på vad du har som du inte längre använder. Du når oss på hello@re-adventure.com.

Vi säljer premium outdoor- och funktionskläder från välkända varumärken för  aktiviteter som vandring, skidåkning, cykling, träning, golf och ridning. 

Vi tar gärna emot ryggsäckar, sportväskor, vandringskängor, träningsskor samt vissa skidprylar. Vi tar inte emot skidor, stavar, pjäxor eller skridskor. Hjälmar tar vi emot om de är oanvända och du har kartongen kvar. Vi säljer inte barnkläder.

Produkterna skall vara hela, rena samt nytvättade. Det du lämnar ska vara i ett sådant skick att du själv skulle vilja bära dem.

Vi har öppet:

Måndag - Fredag 10 - 20

Lördag 10 - 18

Söndag 11 - 17

Vi säljer på kommission vilket betyder att du får betalt i efterhand för de varor som är sålda. Ersättningen till dig är 40% av försäljningspriset. Hos re-adventure finns dina plagg till försäljning i 60 dagar. Väljer du att inte hämta upp dina osålda plagg skänker vi dem till Stadsmissionen.