Låt oss sälja dina plagg och accessoarer.

Vi säljer premium outdoor- och funktionskläder från välkända varumärken för aktiviteter som vandring, skidåkning, cykling, träning, golf och ridning. 

Vi tar också emot ryggsäckar, sportväskor, vandringskängor, träningsskor samt vissa skidprylar. Vi tar inte emot skidor, skidstavar, pjäxor eller skridskor. Hjälmar tar vi emot om de är oanvända och du har kartongen kvar.

Produkterna skall vara nytvättade, rena och hela. Skor och kängor ska vara putsade samt att sulan ska vara rengjord  från smuts och grus. Vi är noga med att det du lämnar in ska vara i ett sådant skick att du själv skulle vilja bära dem.

Välkommen till oss i butiken med det du vill att vi ska sälja. Om du inte har möjlighet att komma förbi kan du maila foton på de plagg och accessoarer du inte längre använder till hello@re-adventure.com.

Om vi kommer överens så kan du skicka in dina plagg till oss, vi finns på nedan adress:  

re-adventure

St: Eriksgatan 45

112 34 Stockholm 

 

Vi har öppet:

Måndag - Fredag 10 - 20

Lördag 10 - 18

Söndag 11 - 17

Vi säljer på kommission vilket betyder att du får betalt i efterhand för det som är sålt. Ersättningen till dig är 40% av försäljningspriset. Vi förbehåller oss rätten att korrigera priserna under försäljningsperioden. Hos re-adventure finns dina plagg till försäljning i 60 dagar, efter det får du hämta upp dom. Väljer du att inte hämta upp dina osålda plagg skänker vi dem till Stadsmissionen.

Välkommen in.