När du handlar på vår e-handel

Vi packar samma dag som din order kommer till oss, sen är det våra samarbetspartners som ska göra sitt. Våra leveranser sker med Link Freight (om du inte väljer ett annat sätt såklart) och kostar 49: -. Den normala leveranstiden är mellan 2–5 arbetsdagar. Du får alltid ett mail med ett spårningsnummer av oss, på det sättet blir det enkelt att följa din leverans. För paket som ej hämtats ut debiterar vi en avgift på 249: -.       

Vi erbjuder olika sätt att betala, du väljer vad som passar dig bäst.

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp från re-adventure, skulle du mot förmodan vilja returnera det du köpt så har du 14 dagar på dig, (efter mottagandet av ditt paket). Vi krediterar beloppet när vi mottagit din retur och checkat av att produkten är oanvänd och i samma skick som vid leverans. Alla etiketter måste vara kvar, följesedeln som du fick med leveransen ska bifogas. Kostnaden för frakten till dig samt returfrakt står du själv för. Värt att notera är att det är du som ansvarar för returen fram tills dess att vi har mottagit och registrerat den, så emballera paketet väl och spara alltid ditt inlämningskvitto.                                                               

Avisera gärna din retur till: hello@re-adventure.com

Paket med följesedel returnerar du till:   

re-adventure                                                                                                   

Sankt Eriksgatan 45–51

11234 Stockholm                                                                                      

Vi garanterar att de varor du beställt är i det skick vi angivit på vår hemsida. Skulle du trots det få en defekt eller felaktig vara ber vi dig att du kontaktar oss. Bifoga gärna några foton och maila oss så att vi kan lösa problemet på ett smidigt sätt.

Vill du returnera i butiken så går det såklart bra, ta med följesedeln så gör vi returen på plats.       

Tack för att du bidrar till en cirkulär konsumtion, vi hoppas att det du köpt blir dina nya favoriter och att ni får uppleva många äventyr tillsammans.

Hälsningar från team re-adventure.

Kontaktformulär