Politique de remboursement

Byten & returer

Ångerrätt
Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp från re-adventure, därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick, dvs oanvänd och i samma skick som du fick varan levererad. Varan ska skickas tillbaka väl emballerad. Du står själv för returportot. Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den, så spara alltid ditt inlämningskvitto.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du trots det få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att inom 14 dagar från att du mottagit varan returnera den, så hjälper vi dig vidare med ärendet. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och reklamationer.

Skicka eventuella returer eller reklamationer till:

re-adventure AB 

Västermalmsgatan 
St Erikasgatan 45 -51
112 34 Stockholm

Glöm ej bifoga namn och ordernummer vid retur.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. 

Återbetalning

Faktura – Har du inte hunnit betala fakturan behöver du inte göra det vid godkänd retur. Skulle du redan ha betalat fakturan kommer beloppet återbetalas till dig inom 30 dagar efter vi har mottagit och godkänt returen. Kontakta Klarnas kundtjänst vid eventuella frågor kring fakturan.

Kortbetalning – Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Normalt tar det ca två veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar för återbetalning.

PayPal -Återbetalning görs antingen till ditt PayPal-konto alternativt till ditt kort beroende på betalningsmetoden du använde vid köpttillfället. Vid återbetalning till PayPal-konto är beloppet dig tillhanda så fort vi godkänt returen. Återbetalning till kort kan ta ytterligare upp till 3 bankdagar.